Στα χέρια του Αδωνι, το τελικό πόρισμα για τους γιατρούς που περισσεύουν -Μέχρι πότε τους δίνει διορία - iefimerida.gr

Στα χέρια του Αδωνι, το τελικό πόρισμα για τους γιατρούς που περισσεύουν -Μέχρι πότε τους δίνει διορία

GEORGIADIS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με υπολογισμούς του υπουργείου Υγείας, σήμερα θα περιέλθει στα χέρια του Αδωνι Γεωργιάδη το πόρισμα της αρμόδιας επιτροπής αξιολόγησης, βάσει του οποίου θα προκύψει το εργασιακό προφίλ του «νέου ΕΟΠΥΥ».

Ουσιαστικά , ο Αδωνις Γεωργιάδης -μέσω των στοιχείων του πορίσματος- θα μπορεί να ξέρει πόσοι γιατροί περισσεύουν και θα δουν την πόρτα της εξόδου. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες από τα... ενδότερα της επιτροπής αναφέρουν πως 2246 γιατροί ...περισσεύουν καθώς οι ειδικότητές τους δε συνάδουν με την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Αν και εντός της επιτροπής, πάλι σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν έντονες διαφωνίες, στο τέλος θα το υπογράψουν όλοι.

Μετά την παραλαβή του πορίσματος ο Άδωνις Γεωργιάδης όπως ο ίδιος δηλώνει θα μπορούσε να ξεκινήσει άμεσα την κινητικότητα αλλά θα περιμένει έως την Τετάρτη οπότε και αναμένεται να γίνει στη Βουλή συζήτηση για το θέμα με την παρουσία εκπροσώπων όλων των κομμάτων αλλά και με την ελπίδα ότι θα παραστούν και γιατροί του ΕΟΠΥΥ οι οποίοι θα κληθούν για διάλογο από τον πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων πρώην υπουργό Δημήτρη Κρεμαστινό.

Πηγή: Iatropedia

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ