Οι Rotting Christ θα ξεσηκώσουν το Gagarin με ένα μέταλ σαββατοκύριακο - iefimerida.gr

Οι Rotting Christ θα ξεσηκώσουν το Gagarin με ένα μέταλ σαββατοκύριακο

Οι Rotting Christ θα ξεσηκώσουν το Gagarin με ένα μέταλ σαββατοκύριακο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μέταλ συναυλία που όλοι περιμέναμε. Οι μοναδικοί Rotting Christ, το ελληνικό black metal συγκρότημα που τάραξε τα νερά της εγχώριας μουσικής σκηνής, εισβάλει στο Gagarin για ένα σαββατοκύριακο με ατέλειωτο headbanging.

Η μεγάλη συναυλία ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, ωστόσο , λόγω εξάντλησης των εισιτηρίων της πρώτης μέρας θα επαναληφθεί την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη, σε διάρκεια, συναυλία στην μακρόχρονη ιστορία του συγκροτήματος με κομμάτια από τις προηγούμενες δουλειές τους αλλά και την παρουσίαση του τελευταίου δίσκου τους.

Στην αρχή της καριέρας τους το 1988, οι Rotting Christ ήταν ένα από τα πρώτα μπλακ μέταλ συγκροτήματα, παγκοσμίως, και εξελίσσοντας τον ήχο τους κατάφεραν να θεωρούνται, πλέον, ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ευρωπαϊκής μέταλ σκηνής, ενώ στο ενεργητικό τους έχουν συνεργασίες με μερικές από τις μεγαλύτερες μπάντες της ιστορίας.

Gagarin 205 (Λιοσίων 205)
Είσοδος: 10 ευρώ
Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συναυλία gagarin μεταλ Rotting Christ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ