Η γιαγιά της σούπερ σέξι Ιρίνα Σάικ ήταν κατάσκοπος του... Στάλιν [εικόνες] - iefimerida.gr

Η γιαγιά της σούπερ σέξι Ιρίνα Σάικ ήταν κατάσκοπος του... Στάλιν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ιρίνα Σάικ είναι η φαντασίωση εκατομμυρίων αντρών. Η αγαπημένη του Ρονάλντο αυτή τη φορά δεν αποκάλυψε τα κάλλη της, αλλά ένα οικογενειακό μυστικό. Είπε δηλαδή σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι η 89χρονη σήμερα γιαγιά της Galina Shaykhlislamova, υπήρξε κατάσκοπος του Στάλιν.

Η υπέργηρη γυναίκα όταν ήταν 20 ετών ήταν μέλος του Κόκκινου Στρατού του Στάλιν και δρούσε ως κατάσκοπος των Ναζί για χάρη της χώρας της. Η 89χρονη, υποστήριξε η διάσημη και σούπερ σέξι Ιρίνα, έχει τιμηθεί με πολλά μετάλια για το ρόλο της στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο καθώς κατέγραφε τις κινήσεις των Ναζί στο μέτωπο, προκειμένου να βοηθήσει τους Ρώσους να απωθήσουν τον Χίτλερ στην κορύφωση του πολέμου.

Η υγεία της ​Galina Shaykhlislamova έχει κλονιστεί σοβαρά το τελευταίο διάστημα, γεγονός που οδήγησε την 27χρονη να σπεύσει στο πλευρό της, στο σπίτι όπου διαμένει στην παγωμένη Σιβηρία. Η Ιρίνα θεωρεί τη γιαγιά της ως τον καθοδηγητή στη ζωή της καθώς ήταν η γυναίκα που την μεγάλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στάλιν κατάσκοπος Ιρίνα Σάικ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ