Chef στο σπίτι -Γιατί η κρίση δεν επηρεάζει ούτε τη γεύση ούτε τη δημιουργία στην κουζίνα - iefimerida.gr

Chef στο σπίτι -Γιατί η κρίση δεν επηρεάζει ούτε τη γεύση ούτε τη δημιουργία στην κουζίνα

φυθωι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι στην κυριολεξία αυτό που λέει ο τίτλος: ένας επαγγελματίας μάγειρας στην κουζίνα σας. Μια φρέσκια ιδέα, δύο νέων δραστήριων, ευφάνταστων και δημιουργικών chefs του Θανάση Πλάκα και της Αντιγόνης Μπεζαϊντέ έρχεται να εντυπωσιάσει.Η μαγειρική κατ' οίκον είναι η νέα πρόταση του catering που φέρνει φρέσκα και αγνά υλικά στην κουζίνα σας –ακριβώς όπως θα το κάνατε κι εσείς- μεταμορφώνοντας τα σε υψηλής αισθητικής μαγειρικές δημιουργίες.

Και οι δύο από παιδιά ανακατεύονταν στα πόδια της μαμάς ή της γιαγιάς και... πείραζαν τις κατσαρόλες δεν χρειάστηκε να το σκεφθούν πολύ και αποφάσισαν την αγάπη τους για τη μαγειρική να την κάνουν επάγγελμα.

Ο Θανάσης Executive chef και η Αντιγόνη food stylist βλέπουν τη μαγειρική όπως ακριβώς σκέφτονται: με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Οι δύο νέοι ένωσαν τις δυνάμεις τους σε αυτή τη νέα ιδέα σκεπτόμενοι όλες αλλαγές που έφερε η κρίση και επηρέασαν ακόμη και το τραπέζι μας. Οι ίδιοι πιστεύουν πως μπορεί η κρίση να περιόρισε τα αγαθά που φτάνουν στο πιάτο μας, όχι όμως τη γεύση, την ποιότητα και τη δημιουργική κουζίνα.Τι κάνουν για εσάς οι «chefs στο σπίτι»

Dinner parties, εταιρικά events, Χριστούγεννα στο σπίτι ή όποια κι αν είναι η αφορμή που θα σας «φέρει» στην κουζίνα, οι «chefs στο σπίτι» αναλαμβάνουν εκείνοι τα πάντα.

Από τη δημιουργία του μενού που ονειρεύεστε, την εκτέλεση του, την αγορά των υλικών, τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί. Με δύο λόγια ό,τι απαιτείται για να φτάσουν σερβιρισμένες οι λιχουδιές στα πιάτα των καλεσμένων σας.Τους θαυμάσαμε να ετοιμάζουν πυρετωδώς γλυκά για τις γιορτές σε συνταγές που παραδοσιακά πρωτοδοκιμάσαμε από τις μαμάδες μας αλλά και σε άλλες παραλλαγές.Που θα τους βρείτε
www.chefstospiti.grτηλ. 213 0244140, info@chefstospiti.gr
6936350860

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Chef στο σπίτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ