Κι όμως αυτός ο ... σπασίκλας είναι ο πλουσιότερος εργένης του κόσμου [εικόνες - iefimerida.gr

Κι όμως αυτός ο ... σπασίκλας είναι ο πλουσιότερος εργένης του κόσμου [εικόνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο συνιδρυτής της Microsoft Πολ Αλεν έχει κερδίσει τον τίτλο του πλουσιότερου εργένη του κόσμου, με εκτιμώμενη προσωπική περιουσία τα 15,3 δισ. δολάρια, σύμφωνα με μια κατάταξη του Wealth-X – κάτι σαν παγκόσμιος δείκτης πλούτου. Ο 60χρονος Αλεν, μεγιστάνας, επενδυτής και φιλάνθρωπος, διαθέτει σύμφωνα με το CNBC, δύο αθλητικές ομάδες-τη ποδοσφαιρική ομάδα Seattle Seahawks και την ομάδα μπάσκετ Portland Trail Blazers. Δεν έχει παντρευτεί ποτέ και η κύρια κατοικία του βρίσκεται στο Mercer Island στο Σιάτλ.

Τον περασμένο Νοέμβριο, φέρεται να έγινε ιδιοκτήτης ενός αρχοντικού με οκτώ υπνοδωμάτια στη Σίλικον Βάλεϊ αξίας μόλις 27 εκατομμυρίων δολαρίων. Εγινε έτσι γείτονας με μερικούς από τους διασημότερους εκατομμυριούχους των ΗΠΑ, όπως τον πρόεδρο της Google Ερικ Σμιντ και το μεγάλο αφεντικό της Hewlett-Packard Μεγκ Ουίτμαν.

Ο Πολ Αλεν με τον Μπιλ Γκέιτς


Με τον Μπιλ Γκέιτς σε νεαρή ηλικία

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Microsoft Μπιλ Γκέιτς Πολ Άλεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ