Θεοχάρης: «Θα μπούμε στους λογαριασμούς των μπαταχτσήδων» -Στο στόχαστρο και εκείνοι που φοροδιαφεύγουν - iefimerida.gr

Θεοχάρης: «Θα μπούμε στους λογαριασμούς των μπαταχτσήδων» -Στο στόχαστρο και εκείνοι που φοροδιαφεύγουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόθεση του υπουργείου Οικονομικών για να πιάσει στη... φάκα τους φορολογούμενους που ενώ έχουν κάνει ρύθμιση, δεν την αποπληρώνουν και ταυτοχρόνως έχουν «σκάφος στην Ολλανδία«, επιβεβαίωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας εσόδων του υπουργείου Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΜΕΓΚΑ, δήλωσε συγκεκριμένα: ««Η υποφορολόγηση ή η υπερφορολόγηση είναι θέμα φορολογικής πολιτικής. Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με υποθέσεις που έχουν παραγραφεί και να αφήνουμε τη φοροδιαφυγή να οργιάζει. Άλλη αντιμετώπιση θα έχουν αυτοί που δεν μπορούν να πληρώσουν και είναι συνεπείς, από τους μπαταχτσήδες. Θα αντιμετωπίσουμε με επιείκεια οφειλέτες που θέλουν, αλλά δεν μπορούν να αποπληρώσουν το χρέος τους. Κάποιος που είναι σε ρύθμιση και έχει σκάφος στην Ολλανδία, να ξέρει ότι θα μπούμε στο λογαριασμό του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ