Οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟ «καθάρισαν» την πρόκριση στο Κύπελλο με τον Ηρακλή Ψαχνών (3-0) - iefimerida.gr

Οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟ «καθάρισαν» την πρόκριση στο Κύπελλο με τον Ηρακλή Ψαχνών (3-0)

Οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟ «καθάρισαν» την πρόκριση στο Κύπελλο με τον Ηρακλή Ψαχνώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ουσιαστικά από τώρα ο Παναθηναϊκός. Οι πιτσιρικάδες των «πρασίνων» κέρδισαν με 3-0 τον Ηρακλή Ψαχνών στη Λεωφόρο και πλέον απλά περιμένουν τη ρεβάνς για την τυπική επιβεβαίωση της πρόκρισης στους «8» του θεσμού.

Το σκορ άνοιξε στο 35' ο Χρήστος Δώνης, που συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση. Ο πρωτότοκος γιος του προπονητή Γιώργου Δώνη, που έγραψε ιστορία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, σημείωσε το πρώτο γκολ του με το «τριφύλλι». Ο Κλωναρίδης διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων στο 57' και ο Καρέλης διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο επόμενο λεπτό.

Καθοριστικό βήμα για την πρόκριση έκανε και ο Απόλλων Σμύρνης, χάρη στη νίκη του με 3-1 επί της Νίκης Βόλου στη Ριζούπολη. Στο 28', μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Εγκον έκανε σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μπλάζεκ και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 37' ο Σεϊμάν ισοφάρισε για τους Βολιώτες, αλλά ήταν πρόσκαιρο. Ο Μπάρκογλου με δύο γκολ, στο 43' και το 64' έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ