Οταν η πρωτοτυπία ξεπερνά τα όρια -Αντικείμενα με ασυνήθιστο σχεδιασμό, αλλά απολύτως άχρηστα [εικόνες]

Υπάρχουν σε κάθε σπίτι και οι περισσότεροι τα χρησιμοποιούν καθημερινά. Γιατί λοιπόν τα συγκεκριμένα, κοινά κατά τα άλλα αντικείμενα, να μην αποκτήσουν έναν πιο πρωτότυπο σχεδιασμό; Κάπως έτσι σκέφτηκαν κάποιοι, αλλά ξέφυγαν από τα όρια.

Το αποτέλεσμα ήταν πρωτότυπες φόρμες, που όμως είναι απολύτως άχρηστες, καθώς δεν είναι διόλου λειτουργικά τα αντικείμενα. Το itspopular.com βρήκε επτά πράγματα στα οποία ο σχεδιαστής ξέχασε το βασικό: ότι πρόκειται για κάτι που όλοι θέλουν να μπορούν να αξιοποιήσουν

Γαλότσες
Ενας συνδυασμός του peep toe και της γαλότσας. Ευτυχώς, ο σχεδιαστής δεν έκανε καν την προσπάθεια να τις προωθήσει στην αγορά, αλλά προτίμησε να τις... θαυμάζει ως καλλιτεχνικό δημιούργημα. Ισως να τις φορά ο ίδιος για να τσαλαβουτά στα νερά.

Χύτρα
Μπορεί να αποτελέσει την υπέρτατη δοκιμασία για κάθε... μαχητή. Πώς θα μεταφερθεί η καυτή κατσαρόλα μακριά από το μάτι, όταν τα χερούλια της είναι και τα δύο από τη μία μεριά; Απάντηση δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Μαχαιροπίρουνα
Πιο πολύ μοιάζουν με φρικτά κοσμήματα, παρά με κάτι που θα έπιανε κανείς για να φέρει την τροφή στο στόμα του. Οχι ότι θα τα κατάφερνε αν προσπαθούσε.

Κούπα
Το δίλημμα είναι απλό. Οποιος προσπαθήσει να πιει καφέ από αυτή, είτε θα καεί, είτε θα ρίξει όλο το ρόφημα πάνω του. Ενδιάμεση λύση δεν υπάρχει.

Κλειδί
Πιθανότατα είναι μίας χρήσης και στη συνέχεια ακολουθεί το τηλεφώνημα στον κλειδαρά. Η απαιτεί ταχυδακτυλουργικές ικανότητες προκειμένου, αφού ξεκλειδώσει κάποιος την πόρτα, να καταφέρει να το βγάλει από την κλειδαριά.

Κερί
Θα μπορούσε να είναι απόλυτα εύχρηστο σε μία κατηγορία ανθρώπων και μόνο. Εκείνους που μέσα τους ξυπνά ο... Νέρωνας κατά καιρούς.

Ποτιστήρι
Το εγωκεντρικό ποτιστήρι που αρνείται να «υπηρετήσει» τον κηπουρό και να «ξεδιψάσει» τα φυτά. Η απλά, μία διαφορετική ερμηνεία της ανακύκλωσης του νερού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ