H Εθνική του Euro 2004 ξανά στο γήπεδο -Οι πρωταθλητές Ευρώπης παίζουν για να βοηθήσουν παιδιά [βίντεο] - iefimerida.gr

H Εθνική του Euro 2004 ξανά στο γήπεδο -Οι πρωταθλητές Ευρώπης παίζουν για να βοηθήσουν παιδιά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εννιά χρόνια έπειτα από το θρίαμβο με τον οποίο έγραψαν το σπουδαιότερο κεφάλαιο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, φορούν πάλι τη φανέλα με το εθνόσημο και δίνουν ραντεβού στο... φυσικό τους χώρο: το γήπεδο. Τα μέλη της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Euro το 2004 ξανασυναντιούνται στον αγωνιστικό χώρο, για καλό σκοπό.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν την σπουδαιότερη... εκδοχή της εθνικής ομάδας Ρουμανίας, με τον Γκεόργκι Χάτζι και την παρέα του. Η φιλική αναμέτρηση θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου στην Τούμπα.

Ο σκοπός που ένωσε όλους τους ποδοσφαιριστές είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ) και σύμφωνα με το gazzetta.gr αποτελεί μία από τις κοινωνικές δράσεις που έχει αποφασίσει να αναπτύξει η κορυφαία Εθνική ομάδα όλων των εποχών.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Εθνική Ομάδα ΕΛΕΠΑΠ Εuro 2004
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ