Απολαυστική χορευτική κόντρα στις κερκίδες γηπέδου - «Θεϊκός» πιτσιρικάς «δίνει ρέστα» με απίστευτες φιγούρες [βίντεο] - iefimerida.gr

Απολαυστική χορευτική κόντρα στις κερκίδες γηπέδου - «Θεϊκός» πιτσιρικάς «δίνει ρέστα» με απίστευτες φιγούρες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σεκιουριτάς στο γήπεδο των Detroit Pistons επιδεικνύει τις απίστευτες χορευτικές του ικανότητες και πάνω που η κάμερα του γηπέδου και τα βλέμματα των φιλάθλων είναι στραμμένα πάνω του, έρχεται το «αντίπαλο δέος». Πιτσιρικάς αντιλαμβάνεται ότι τον πιάνει η κάμερα και «δίνει ρέστα» με στυλ που θα ζήλευε ακόμα και επαγγελματίας χορευτής.

Ο χορευτικός «διάλογος» μεταξύ του τρομερού πιτσιρικά και του υπαλλήλου του γηπέδου εξελίσσεται σε έναν απιίστευτο διαγωνισμό καλύτερης φιγούρας, ξεσηκώνοντας τους θεατές που για λίγο άφησαν τον αγώνα για να απολαύσουν τους δύο «διαγωνιζόμενους».

Η «μάχη» των δύο πρωταγωνιστών συνεχίστηκε και στο πλατο τηλεοπτικής εκπομπής, με ανάλογες αντιδράσεις από το κοινό που την παρακολουθούσε ζωντανά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ