Η απίστευτη καλή πράξη του Πολ Γουόκερ -Είχε κάνει κρυφά δώρο σε ζευγάρι το δαχτυλίδι που δεν μπορούσε να αγοράσει [βίντεο] - iefimerida.gr

Η απίστευτη καλή πράξη του Πολ Γουόκερ -Είχε κάνει κρυφά δώρο σε ζευγάρι το δαχτυλίδι που δεν μπορούσε να αγοράσει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φίλοι του και οι δικοί του άνθρωποι δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ. Το ίδιο ισχύει όμως και για ένα ζευγάρι, που είχε συναντήσει για μία φορά στη ζωή του τον Πολ Γουόκερ. Συνάντηση που είχε ως αποτέλεσμα μία απίστευτα καλή πράξη του αδικοχαμένου ηθοποιού, η οποία έμεινε κρυφή έως τη στιγμή που έχασε τη ζωή του στο τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ο στρατιώτης Κάιλι Ούφαμ και η σημερινή σύζυγός του, Κρίστεν, βρίσκονταν σε ένα κοσμηματοπωλείο στη Σάντα Μπάρμπαρα το 2004. Εψαχναν για ένα δαχτυλίδι προκειμένου να αρραβωνιαστούν, λίγο πριν ο άνδρας φύγει πάλι για το Ιράκ. Σύντομα διαπίστωσαν ότι στο κατάστημα βρισκόταν και ο σταρ του Fast And Furious και έπιασαν κουβέντα μαζί του. Ο Κάιλι του αποκάλυψε πως μόλις είχε επιστρέψει από αποστολή στο Ιράκ και ήταν έτοιμος να ξαναφύγει και ο Γουόκερ έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον.

Λίγο αργότερα, το ζευγάρι έφυγε από το κοσμηματοπωλείο με άδεια χέρια, καθώς δεν μπορούσε να αγοράσει το μονόπετρο 9.000 δολαρίων που είχε μαγέψει την Κρίστεν. Ενα τηλεφώνημα τους έκανε να γυρίσουν πίσω. Μία πωλήτρια του κάλεσε για να τους πει ότι έπρεπε να επιστρέψουν για να πάρουν το δαχτυλίδι. Ο Γουόκερ είχε ζητήσει από τον υπεύθυνο του καταστήματος να το κάνει και πλήρωσε ο ίδιος.

Οταν το έκπληκτο ζευγάρι ρώτησε ποιος αγόρασε το δαχτυλίδι για λογαριασμό τους, οι υπάλληλοι αρνήθηκαν να απαντήσουν έπειτα από σχετικό αίτημα του Γουόκερ. Ο Κάιλι και η Κρίστεν πάντα υποψιάζονταν πως ο ηθοποιός ήταν πίσω από αυτό, αλλά σιγουρεύτηκαν τώρα. Σύμφωνα με την Daily Mail έπειτα από τον τραγικό θάνατο του 40χρονου, μία υπάλληλος του καταστήματος- που πλέον έχει κλείσει- αποφάσισε πως ο κόσμος έπρεπε να μάθει αυτή την απίστευτη κίνηση καλοσύνης του ηθοποιού.

Στο μεταξύ, η εταιρεία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του Fast & Furious, έδωσε στη δημοσιότητα ένα απίστευτα συγκινητικό βίντεο αφιέρωμα στον Πολ Γουόκερ, με σκηνές από τη σειρά ταινιών που τον έκανε γνωστό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ