Love Joule: Το πρωτοποριακό μπαρ της Ιαπωνίας που είναι αφιερωμένο στη γυναικεία απόλαυση [εικόνες] - iefimerida.gr

Love Joule: Το πρωτοποριακό μπαρ της Ιαπωνίας που είναι αφιερωμένο στη γυναικεία απόλαυση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα μπαρ μόνο για γυναίκες έχει ξετρελάνει εδώ κι ένα χρόνο τις Γιαπωνέζες, οι οποίες συρρέουν κατά εκατοντάδες. Πρόκειται για το «Love Joule», το οποίο είναι αφιερωμένο στη γυναικεία αυτοϊκανοποίηση και οι γυναίκες συζητούν χωρίς ταμπού γύρω από το μυστήριο που καλύπτει το γυναικείο οργασμό.

Το μπαρ είναι διακοσμημένο κατάλληλα, με τα μπουκάλια πίσω από τη μπάρα να έχουν αντικατασταθεί με πολύχρωμους δονητές. Σημειωτέον πως οι άντρες δεν επιτρέπονται στο μπαρ, παρά μόνο αν συνοδεύουν μία γυναίκα.
Όπως αναφέρει ο γιατρός Ikuko Ikeshita «τα τελευταία χρόνια αναπτύχθηκε ένα κίνημα που προσπαθεί να εξαλείψει το στίγμα που περιβάλλει τον γυναικείο αυνανισμό στην Ιαπωνία, με μεγάλη αύξηση στις ιστοσελίδες αφιερωμένες στη συζήτηση σχετικά με τη θηλυκή σεξουαλικότητα και στα καταστήματα που πωλούν ερωτικά παιχνίδια για τις γυναίκες. Το Love Joule αποτελεί μέρος της γενικής αυτής τάσης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ