Όταν Τόμιτς και Μποντιρόγκα έπαιξαν τα «μπουκέτα» του αιώνα: Παλιές καλές εποχές μπασκετικού εμφυλίου [βίντεο] - iefimerida.gr

Όταν Τόμιτς και Μποντιρόγκα έπαιξαν τα «μπουκέτα» του αιώνα: Παλιές καλές εποχές μπασκετικού εμφυλίου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ημιτελικός του 2002 μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Τόμιτς vs Μποντιρόγκα. Το απόλυτο μπασκετικό celebrity death match...

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία ποιος έφταιγε και ποιος ξεκίνησε πρώτος. Το χάος που ακολούθησε τότε – στον ημιτελικό του 2002 μεταξύ των δύο «εχθρών» που λατρεύουν να μισιούνται και που δίχως αυτούς οι αθλητικές αναμετρήσεις στην Ελλάδα σε όλα τα ομαδικά αθλήματα θα ήταν άχρωμα, άγευστα, γκρίζα και θλιβερά – αποτελεί αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της βίας που όλοι αποστρέφονται και θέλουν να δούν να εξαλείφεται μια για πάντα από τα ελληνικά γήπεδα.

'Εκτοτε, η εν λόγω αναμέτρηση, η οποία βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό με 80-76, έμεινε στην ιστορία περισσότερο για τα «μπουκέτα» μεταξύ Τόμιτς-Μποντιρόγκα και τη γενική σύρραξη που τα συνόδευσε, παρά για τα φαρμακερά τρίποντα του αξέχαστου Αλφόνσο Φορντ και την πρώτη εμφάνιση του Παπαλουκά στον Θρύλο.

Ωραίες παλιές εποχές μπασκετικού εμφυλίου...

Ιδού τι συνέβη:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ