Τα φρικτά δευτερόλεπτα λίγο πριν «σβήσει» ο Πολ Γουόκερ - iefimerida.gr

Τα φρικτά δευτερόλεπτα λίγο πριν «σβήσει» ο Πολ Γουόκερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εκτίμηση ότι ο θάνατος του Πολ Γουόκερ δεν ήταν ακαριαίος φέρνουν στο φως τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψία στη σορό του άτυχου δημοφιλή ηθοποιού.Σύμφωνα με την προκαταρκτική ιατροδικαστική έκθεση, αιτία θανάτου του ηθοποιού που «έσβησε» στο τροχαίο του περασμένου Σαββάτου στο Λος Αντζελες ήταν ένας συνδυασμός «τραυμάτων και εγκαυμάτων».

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CNN, το γεγονός ότι οι νεκροψίες διεξήχθησαν από διαφορετικούς ιατρούς και η περιγραφή των τραυμάτων διαφέρει, αυτό δεν σημαίνει ότι ο θάνατος των δύο άτυχων ανδρών προκλήθηκε από τελείως διαφορετικά αίτια.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν είναι ξεκάθαρο για πόσο διάστημα είχαν τις αισθήσεις τους οι δύο άντρες μετά το τροχαίο. Αυτή η πληροφορία ενδέχεται να περιλαμβάνεται στην πλήρη έκθεση και να δοθεί στην δημοσιότητα μετά από αρκετές εβδομάδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτιά τροχαίο νεκροψία Πολ Γουόκερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ