Το Δημόσιο κατάσχεσε σκαμπό από οφειλέτη-Στο «σφυρί» γραφείο και καρέκλα [εικόνα] - iefimerida.gr

Το Δημόσιο κατάσχεσε σκαμπό από οφειλέτη-Στο «σφυρί» γραφείο και καρέκλα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Από καρέκλες γραφείου μέχρι σκαμπό βγαίνουν πλέον στο «σφυρί» προκειμένου να αποπληρωθούν χρέη προς το Δημόσιο.Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση δύο κατοίκων από τα Τρίκαλα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν οφειλές ύψους 14.194,70 ευρώ και 124.388,70 ευρώ.

Στην πρώτη περίπτωση το Δημόσιο βγάζει σε πλειστηριασμό ένα ξύλινο σκαμπό, με την τιμή της πρώτης προσφοράς να ορίζεται στα 50 ευρώ. Μάλιστα, όπως αναφέρει το trikalanews.gr όποιος ενδιαφέρεται για την αγορά του, θα πρέπει να καταθέσει το ποσό σε μετρητά ή σε ...εγγυητική επιστολή Τραπέζης.

Το Δημόσιο κατάσχεσε σκαμπό από οφειλέτη-Στο «σφυρί» γραφείο και καρέκλα [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Την ίδια στιγμή, το Δημόσιο κατάσχεσε από τον άλλο κάτοικο των Τρικάλων μέια καρέκλα γραφείου, μαζί με το γραφείο. Πρώτη τιμής εκκίνησης για το συγκεκριμένο σετ επίπλων είναι τα 150 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ