Οι οκτώ υπάλληλοι που θα αποφάσιζαν τις απολύσεις δεν έχουν συνεδριάσει ακόμη - iefimerida.gr

Οι οκτώ υπάλληλοι που θα αποφάσιζαν τις απολύσεις δεν έχουν συνεδριάσει ακόμη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με ημερομηνία 13 Νοεμβρίου, οκτώ δημόσιοι υπάλληλοι θα κατέθεταν έως τις 30 Νοεμβρίου Έκθεση Οριστικής Αξιολόγησης των δομών και των πλάνων στελέχωσης των εποπτευόμενων από το υπουργείο Οικονομικών φορέων.

Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι θα υποδείκνυαν τι είδους αναδιάρθρωση πρέπει να γίνει και ποιο είναι το αναγκαίο προσωπικό για τη στελέχωση τους.
Οταν δημοσιοποιήθηκε η απόφαση του ΥΠΟΙΚΟ ασκήθηκε κριτική για τη διαδικασία που αποφασίστηκε και διατυπώθηκαν επιφυλάξεις από πολλές πλευρές για τα κριτήρια με τα οποία έγινε η επιλογή των «αξιολογητών» και για τη σκοπιμότητα της συγκεκριμένης μεθοδολογίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα το aftodioikisi.gr, όχι μόνο δεν έχει κατατεθεί το πόρισμα, ενώ έχει εκπνεύσει η προθεσμία, αλλά η επιτροπή αυτή δεν έχει καν συνεδριάσει μέχρι τώρα. Μάλιστα μέλος της επιτροπής φέρεται από συνομιλητές του να αναρωτιέται σχετικά με τα ακριβή του καθήκοντα με τη φράση «τι ακριβώς κάνω;«.
Η σύνθεση της οκταμελούς επιτροπής έγινε γνωστή στις 21 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ υπάλληλοι απολύσεις οκτώ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ