Χιλιάδες Αη Βασίληδες θα ξεχυθούν στους δρόμους των Χανίων σε έναν πρωτότυπο αγώνα δρόμου - iefimerida.gr

Χιλιάδες Αη Βασίληδες θα ξεχυθούν στους δρόμους των Χανίων σε έναν πρωτότυπο αγώνα δρόμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη χρονιά ήταν 400. Πέρυσι έγιναν 1500. Φέτος θέλουν να φτάσουν τους 3000. Τόσοι δηλαδή Αη Βασίληδες φιλοδοξούν στις 27 Δεκεμβρίου να καλύψουν μία απόσταση 3,5 χιλιομέτρων στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο των Χανίων, με μοναδικό σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για παιδιά με προβλήματα υγείας.

Το «Santa Run» είναι μία γιορτινή, φιλανθρωπική διοργάνωση, παρωδία του γνωστού «Santa Run» που διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις του κόσμου κάθε Δεκέμβρη. Πρόκειται για έναν πρωτότυπο αγώνα δρόμου με τους συμμετέχοντες να φορούν στολές Άη Βασίλη. Σταθμοί ανεφοδιασμού είναι τα καταστήματα της πόλης που αντί για νερό, παρέχουν μπύρα.

Το Santa Run, όπως σημειώνει το cretalive, που ξεκίνησε στα Χανιά από μία παρέα, μία εθελοντική ομάδα, κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο πρωτοποριακά event του 2012 στην Κρήτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χανιά φιλανθρωπικός σκοπός Santa Run
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ