Θεσσαλονίκη: Κινδύνεψαν να καούν από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι τους -Είχαν ανάψει φωτιά για να ζεσταθούν - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Κινδύνεψαν να καούν από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι τους -Είχαν ανάψει φωτιά για να ζεσταθούν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

εκδηλώθηκε πυρκαγιά λίγο μετά 4 τα ξημερώματα σε μονοκατοικία στην περιοχή του Κορδελιού. Άλλη μία τραγική περίπτωση ανέχειας είδε το φως της δημοσιότητας, όταν μία οικογένεια από τη Θεσσαλονίκη κινδύνευσε να καεί μέσα στο σπίτι της όταν

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε από το σπίτι μια γιαγιά και ένα μικρό παιδάκι, που παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ, για την αντιμετώπιση αναπνευστικών προβλημάτων.Στην κατοικία ζούσαν ένα ζευγάρι μαζί με το ανήλικο παιδί τους και την ηλικιωμένη μητέρα του συζύγου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι δεν διέθετε ηλεκτρισμό. Τα μέλη της οικογένειας προσπαθούσαν να ζεσταθούν ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της φωτιάς. Στο σπίτι προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΗ Θεσσαλονίκη πυρκαγιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ