Λύθηκε το μυστήριο -Ο Ηλιόπουλος της ΧΑ παραδέχεται ότι έπαιξε ως κομπάρσος στο σήριαλ «Δύο Ξένοι» [εικόνα] - iefimerida.gr

Λύθηκε το μυστήριο -Ο Ηλιόπουλος της ΧΑ παραδέχεται ότι έπαιξε ως κομπάρσος στο σήριαλ «Δύο Ξένοι» [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλλιτεχνικές ανησυχίες, όπως τελικά αποδεικνύεται, είχε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος πριν γίνει Χρυσαυγίτης και αποφασίσει να ασχοληθεί με την πολιτική. Οπως παραδέχθηκε, όντως συμμετείχε ως κομπάρσος στο σήριαλ του Mega Δύο Ξένοι. Και όχι μόνο σε αυτή τη σειρά, αλλά σε όλες όσες προβλήθηκαν από το 1998 έως το 2002.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε το Star ο Ηλιόπουλος συμμετείχε και σε άλλες σειρές ως κομπάρσος ενώ για το συγκεκριμένο σήριαλ είπε πως του άρεσε ιδιαίτερα και ότι ήταν φαν.

«Hμουνα 20 χρονών. Υπήρχε μια αναζήτηση γενικώς, και για το χώρο εργασίας και γενικότερα, ήθελα να δω κάποια πράγματα και ασχολήθηκα και μ' αυτό κάποια χρόνια. Εκείνη την περίοδο, 1998 με 2002, είχα συμμετάσχει ως βοηθητικός ηθοποιός σε όλα τα σήριαλ που έπαιζαν τότε και στα ιδιωτικά και στα δημόσια κανάλια. Hταν η πιο ωραία εμπειρία. Και να σας πω την αλήθεια δεν παρακολουθούσα τη σειρά. Μετά τη συμμετοχή μου έγινα φαν του σήριαλ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΧΑ.

Στη συνέχεια, όμως, τον βουλευτή της ΧΑ κέρδισε η μουσική. «Μέχρι και το 2012 ασχολήθηκα επαγγελματικά με τη μουσική. Είχαμε κάνει ένα τραγούδι το 2008 το οποίο ήταν για το faceboοk και παραμένει και το μοναδικό τραγούδι για το facebook. Εκεί έχω γράψει τους στίχους και συμμετέχω στο τραγούδι», πρόσθεσε.

Λύθηκε το μυστήριο -Ο Ηλιόπουλος της ΧΑ παραδέχεται ότι έπαιξε ως κομπάρσος στο σήριαλ «Δύο Ξένοι» [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ