Γιατί έμαθε ο Λούκας να φωνάζει τον Μητσοτάκη; -Οι πρώτες ελληνικές λέξεις που ξεστόμισε ο παίκτης του ΠΑΟΚ [βίντεο] - iefimerida.gr

Γιατί έμαθε ο Λούκας να φωνάζει τον Μητσοτάκη; -Οι πρώτες ελληνικές λέξεις που ξεστόμισε ο παίκτης του ΠΑΟΚ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι από τις ευκολότερες γλώσσες στον κόσμο, αλλά όποιος ποδοσφαιριστής έρχεται στην Ελλάδα μαθαίνει να λέει τα βασικά. Λέξεις που... απαγορεύονται- πώς άλλωστε θα αναγνωρίζει τα υβριστικά συνθήματα ή τις «ευχές» που θα του δίνουν οι αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο- «καλημέρα», «καληνύχτα» και φραπέ. Κάπου εκεί τελειώνουν τα μαθήματα ελληνικών για αρχάριους. Αλλά ο Λούκας ανέτρεψε τα καθιερωμένα.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ επεκτάθηκε και στην... πολιτική όπως αποκαλύφθηκε. Ποιες είναι λοιπόν οι πρώτες λέξεις στα ελληνικά που έμαθε ο Ισπανός; «Είσαι ωραίος», «Πέσε λίγο» και «Μητσοτάκης», όπως είπε ο ίδιος στο PAOK TV. Κι αν τα δύο πρώτα ακούγονται σε ποδοσφαιρικό γήπεδο συχνά, δεν εξήγησε για ποιο ακριβώς λόγο έμαθε το συγκεκριμένο όνομα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ