Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης των Ρομά που δήλωναν γονείς της μικρής Μαρίας - iefimerida.gr

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης των Ρομά που δήλωναν γονείς της μικρής Μαρίας

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης των Ρομά που δήλωναν γονείς της μικρής Μαρίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη φυλακή θα παραμείνουν οι δύο Ρομά που δήλωναν γονείς της μικρής Μαρίας που είχε βρεθεί στον καταυλισμό των Φαρσάλων. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή τους κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης.

Οι συνήγοροι του ζευγαριού είχαν καταθέσει το σχετικό αίτημα έπειτα από τον εντοπισμό των βιολογικών γονιών του κοριτσιού στη Βουλγαρία. Παράλληλα, εκκρεμεί η αίτηση της προφυλακισμένης γυναίκας για τη νόμιμη υιοθεσία της Μαρίας.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε προ ημερών, καθώς το ζευγάρι ήθελε πρώτα να εξεταστεί η αίτηση αποφυλάκισής τους. Για την υιοθεσία έχει οριστεί δικάσιμος τον Ιανουάριο, αλλά η γυναίκα θα παραμένει υπό κράτηση έπειτα από την τελευταία εξέλιξη.

Το ζευγάρι μπορεί να καταθέσει εκ νέου αίτηση αποφυλάκισης σε δύο μήνες, ενώ οι συνήγοροι προτίθενται να ζητήσουν να μετατραπεί η προφυλάκιση σε επιβολή περιοριστικών όρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ