Fairfax: Θέλουμε να επενδύσουμε στην Ελλάδα -Εχει κάνει πολύ καλή δουλειά ο Σαμαράς - iefimerida.gr

Fairfax: Θέλουμε να επενδύσουμε στην Ελλάδα -Εχει κάνει πολύ καλή δουλειά ο Σαμαράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η καναδική χρηματοπιστωτική εταιρεία Fairfax εξετάζει και άλλες επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της Πρεμ Γουάτσα, σε συνέντευξη που έδωσε στο Reuters.

«Μας αρέσει η Ιρλανδία και η Ελλάδα», δήλωσε, προσθέτοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς «κάνει πολύ καλή δουλειά».

«Εχουμε κάνει πολλές επενδύσεις σε μετοχές στην Ελλάδα και την Eurobank Properties και φυσικά κοιτάζουμε και για άλλες ευκαιρίες στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Γουάτσα.

Η Fairfax ανακοίνωσε τον Οκτώβριο την αύξηση της συμμετοχής της στην εταιρεία ακινήτων Eurobank Properties από το 19% στο 41%. Η καναδική εταιρεία έχει αναφερθεί ως πιθανός επενδυτής στην Eurobank, που είναι μητρική της Eurobank Properties, αναφέρει το δημοσίευμα του Ρόιτερ. Ο κ. Γουάτσα διαχειρίζεται το χαρτοφυλάκιο της Fairfax, ύψους 23,3 δισ. δολαρίων, το 30% του οποίου είναι σε μετρητά, όπως δήλωσε στο Reuters.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ