Χρυσοχοΐδης μετά τις αντιδράσεις για τις αυξήσεις στα διόδια: «Θα είναι αναλογικά, δεν θα πληρώνουν όλοι το ίδιο» - iefimerida.gr

Χρυσοχοΐδης μετά τις αντιδράσεις για τις αυξήσεις στα διόδια: «Θα είναι αναλογικά, δεν θα πληρώνουν όλοι το ίδιο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη για θεσμοθέτηση αναλογικών διοδίων εξέφρασε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο οποίος τόνισε ότι δεν γίνεται να ισχύσουν τα ίδια ποσά για όλους.

Με παρέμβαση του στην κοινοβουλευτική επιτροπή που συζητά τη συμφωνία επανεκκίνησης των μεγάλων οδικών έργων, ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε πως «υπάρχει μία αδικία που πρέπει να αρθεί, σε σχέση με τους συχνούς χρήστες. Πρέπει να υπάρξουν ρυθμίσεις που να δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να πληρώνουν ανάλογα με τον δρόμο που έχουν να κάνουν και να έχουν καλούς εναλλακτικούς δρόμους και κατευθύνσεις» ανέφερε ο υπουργός, ενημερώνοντας την επιτροπή ότι στο σχέδιο νόμου έχει περιληφθεί διάταξη για την ύπαρξη αναλογικών διοδίων, πρόνοια που δεν υπήρχε στην αρχική σύμβαση, αναφέρει το newsit.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ