Live Fast Die Young: Ποιοι Ελληνες και ξένοι σταρ έφυγαν στο άνθος της ηλικίας τους [εικόνες]

Live fast, die young είναι το μότο που επικράτησε μετά το θάνατο του James Dean (εξάλλου, αυτός είναι και ο τίτλος της αυτοβιογραφίας του). Μόνο που τελικά η ατάκα (που ακούστηκε πρώτη φορά στην ταινία Knock On Any Door, του 1949, και ολόκληρη έλεγε Live fast, die young and have a good-looking corpse!, δηλαδή «Ζήσε γρήγορα, πέθανε νέος για να έχεις ένα όμορφο πτώμα») αποδείχτηκε ότι ταιριάζει σε πολλές άλλες, μεταγενέστερες περιπτώσεις διασήμων που απεβίωσαν σε νεαρή ηλικία (κάτω των 40 ετών, εν προκειμένω), συχνά στο απόγειο της καριέρας τους.

Οι τραγικές τους ιστορίες έχουν συχνά να κάνουν με προβληματικούς χαρακτήρες τους οποίους η φήμη και η δόξα ή και τα τραύματα του παρελθόντος, άλλοτε οδήγησαν στα ναρκωτικά (και το θάνατο από υπερβολική δόση) και άλλοτε στην κατάθλιψη(και τον θάνατο από αυτοκτονία). Κάποιοι άλλοι άφησαν την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο είτε γιατί αγάπησαν την ταχύτητα, είτε γιατί απλά η μοίρα τους έπαιξε ένα άδικο παιχνίδι. Ενώ πάντα υπάρχουν και οι περιπτώσεις των celebrities που η αρρώστια τους χτύπησε την πόρτα...

Όποια και αν είναι η περίπτωσή τους, πολλοί είναι οι διάσημοι, στο εξωτερικό, αλλά και την Ελλάδα, που τους έπιασε η «κατάρα» της showbiz... αυτή δηλαδή που λέει «ζήσε γρήγορα, πέθανε νέος!»

Δείτε τους στο joytv.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ