Τρόμος από το ματωμένο ποτάμι στη Σλοβακία-Μέσα σε μία νύχτα αίμα από σφαγείο πλημμύρισε μία ολόκληρη πόλη [εικόνα] - iefimerida.gr

Τρόμος από το ματωμένο ποτάμι στη Σλοβακία-Μέσα σε μία νύχτα αίμα από σφαγείο πλημμύρισε μία ολόκληρη πόλη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά σε ένα δυσάρεστο θέαμα, το οποίο έχει «γεννήσει» πολλά σενάρια, βρίσκονται οι κάτοικοι της πόλης χωριού Myjava, στη Σλοβακία. Στο ποτάμι που διασχίζει την πόλη, το χρώμα του νερού είναι εδώ και ημέρες κόκκινο, προκαλώντας σοκ στους κατοίκους, οι οποίοι κάνουν λόγο για σκηνές τρόμου.Την ώρα που οι φωτογραφίες από το ποτάμι κάνουν τον γύρο του κόσμου, οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης. Οπως αναφέρει η Dailymail, μέχρι τώρα οι ειδικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το κόκκινο χρώμα στο ποτάμι προέρχεται από ελαττωματικό σύστημα φιλτραρίσματος από σφαγείο.

Μάλιστα, μία κάτοικος της πόλης υποστήριξε πως ήταν σαν να είδε ταινία τρόμου.Ολοι όσοι γίνονται μάρτυρες αυτού του φαινομένου μένουν το στόμα, στην κυριολεξία, ανοιχτό.

Τρόμος από το ματωμένο ποτάμι στη Σλοβακία-Μέσα σε μία νύχτα αίμα από σφαγείο πλημμύρισε μία ολόκληρη πόλη [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ