Τι κάνουν 26.000 λούτρινα αρκουδάκια σε γήπεδο χόκεϊ; -Ο πιο τρυφερός πανηγυρισμός γκολ [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι κάνουν 26.000 λούτρινα αρκουδάκια σε γήπεδο χόκεϊ; -Ο πιο τρυφερός πανηγυρισμός γκολ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αυτή την περίπτωση δεν θα ακουστεί το γνωστό «φίλαθλοι, μην πετάτε αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο». Αντιθέτως, όσα περισσότερα πέσουν, τόσο το καλύτερο. Κάπως έτσι, ένα γήπεδο χόκεϊ επί πάγου γέμισε με σχεδόν 26.000 λούτρινα αρκουδάκια.

Οι Calgary Hitmen κάλεσαν τους φιλάθλους τους να πάνε στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τους Medicine Hat Tigers με γεμάτα τα χέρια. Συγκεκριμένα, να φέρουν και από ένα- τουλάχιστον- λούτρινο αρκουδάκι. Ο κόσμος δεν τους χάλασε το χατήρι και περίμεναν με αγωνία το «σύνθημα». Πιο απλά, το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Μόλις ο Πάβελ Παντάκιν άνοιξε το σκορ, έπεσαν «βροχή» τα αρκουδάκια στον αγωνιστικό χώρο. Πρόκειται για μία κίνηση που κάνουν πολλές ομάδες χόκεϊ επί πάγου στον Καναδά όταν πλησιάζουν τα Χριστούγεννα όπως σημειώνει η Huffington Post. Τα παιχνίδια, που σχεδόν έφτασαν τα 26.000, θα διατεθούν σε ιδρύματα και νοσοκομεία που φιλοξενούν παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ