Αποφυλακίζεται o εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης - iefimerida.gr

Αποφυλακίζεται o εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης

Αποφυλακίζεται ο Βίκτωρας Ρέστης με διάταξη της ανακρίτριας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθερος μετά από τέσσερις μήνες προφυλάκισης με διάταξη της ανακρίτριας και την σύμφωνη πρόταση του εισαγγελέα αφέθηκε ο επιχειρηματίας Βίκτωρας Ρέστης.

Για την αποφυλάκιση του, αναφέρθηκαν οι δικηγόροι του Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Θανάσης Κανελλόπουλος, οι οποίοι έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Ο κ. Βίκτωρας Ρέστης με Διάταξη της Ανακρίτριας κ. Κ. Κατσιβέλη και σύμφωνη πρόταση του Εισαγγελέα κ. Κ. Σπηλιόπουλου αφέθηκε ελεύθερος. Η Δικαιοσύνη εκτιμώντας ορθά τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης, σε συνδυασμό με ουσιώδη νεώτερα στοιχεία και δικονομικές ενέργειες του κ. Ρέστη, έκρινε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος. Ο κ. Ρέστης, με αίσθημα ευθύνης, θα αγωνισθεί μέχρι τέλους για να αποδείξει την αθωότητα του και συγχρόνως θα συνεχίσει μαζί με τους χιλιάδες εργαζομένους του την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ