Oταν ο Ωνάσης συνέκρινε δημοσίως τις ερωτικές επιδόσεις της Μαρίας Κάλλας και της Τζάκι Κένεντι - iefimerida.gr

Oταν ο Ωνάσης συνέκρινε δημοσίως τις ερωτικές επιδόσεις της Μαρίας Κάλλας και της Τζάκι Κένεντι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τις ερωτικές επιδόσεις της Μαρίας Κάλλας σε αντιδιαστολή με τις επιδόσεις της Τζάκι Κένεντι συνήθιζε να αποκαλύπτει στους φίλους του ο θρυλικός Ωνάσης. Μάλιστα δεν έκρυβε την προτίμησή του...

Η Σίβυλλα γράφει στο Βήμα για τη σχέση του Ωνάση με την Κάλλας, τους φόβους της ντίβας ότι θα τον χάσει από την εθνική χήρα των ΗΠΑ και αποκαλύπτει: «Τελικά οι φόβοι της Μαρίας έγιναν πραγματικότητα. Ο Ωνάσης την εγκατέλειψε για την λεπτεπίλεπτη, elegant Τζάκι Κένεντι. Ο κροίσος συνήθιζε να διηγείται στους στενούς του φίλους... λεπτομέρειες γύρω από τις ερωτικές επιδόσεις της ντίβας και της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ. «Όταν τις βλέπεις και τις δύο νομίζεις σίγουρα ότι η Μαρία είναι αυτό που λέμε... φωτιά στο κρεβάτι! Και όμως... Η κοκκαλιάρα Τζάκι είναι το πραγματικό ηφαίστειο» γελούσε δυνατά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ