Η εφημερίδα «Αυγή» γράφει τις Δέκα Εντολές του Συνεπούς Αριστερού - iefimerida.gr

Η εφημερίδα «Αυγή» γράφει τις Δέκα Εντολές του Συνεπούς Αριστερού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν έστω και οριακό προβάδισμα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και πολλούς να υποστηρίζουν πως τα αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών θα φέρουν πρώτο το κόμμα της Κουμουνδούρου η Αυγή δημοσιεύει με χιουμοριστική διάθεση το Δεκάλογο του Συνεπούς Αριστερού.

Οπως αναφέρει και ο συντάκτης του κειμένου Θανάσης Καρτερός «επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ προσεγγίζει γοργά προς την κυβερνητική εξουσία, καλό θα ήταν να υπάρξει κάποιου είδους κώδικας δεοντολογίας του Συνεπούς Αριστερού ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος να εξελιχθεί το κόμμα σε ΠΑΣΟΚ, πράγμα που ήδη επισημαίνουν και προεξοφλούν όχι μόνο το ΚΚΕ, αλλά και άλλοι Συνεπείς στις παρυφές και εντός ΣΥΡΙΖΑ».

Ως συμβολή στον σχετικό προβληματισμό διατυπώνεται, με κάθε επαναστατική επιφύλαξη, αριστερή σεμνότητα και πολιτική σοβαρότητα, ο παρακάτω Δεκάλογος του Συνεπούς Αριστερού.

Ο Δεκάλογος που πρέπει να ακολουθεί ένας Συνεπής Αριστερός:

Εκτός αρίθμησης: Ο Δεκάλογος έχει το τίμημά του. Όποιος τον τηρεί είναι συνεχώς θυμωμένος με ανάξιους συντρόφους του...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ