Αρχηγός του ΓΕΣ: Θα επανεξεταστεί η αναβολή του σεφ Σκαρμούτσου από τον στρατό - iefimerida.gr

Αρχηγός του ΓΕΣ: Θα επανεξεταστεί η αναβολή του σεφ Σκαρμούτσου από τον στρατό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υπόθεση – στρατός δεν κλείνει για τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο. Πέραν του λάιτ μοτίφ της περίπτωσης, ένας επώνυμος που διαφεύγει της στρατιωτικής θητείας, υπάρχει και ένα θέμα έξωθεν καλής μαρτυρίας του στρατεύματος. Γι' αυτό και ο Αρχηγός του ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος ζήτησε την επανεξέταση του θέματος.

Οπως αποκαλύπτει το OnAlert.gr η διετής αναβολή που έβαλε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, έπειτα από τριήμερη... θητεία (έναντι των 45 ημερών που όφειλε να υπηρετήσει), δημιουργεί θέμα. Από το ΥΠΕΘΑ βγαίνει το εξής κλίμα «δίνουμε λάθος μηνύματα ιδιαίτερα σε μια δύσκολη για τον λαό περίοδο που χρειάζεται ισότητα,ισονομία και αίσθημα δικαίου».

Είναι φανερό πως ο σάλος που προκλήθηκε από την αποκάλυψη της περίπτωσης του γνωστού σεφ, κινητοποίησε τους πάντες και ήδη αναζητείται τρόπος επανεξέτασης της υπόθεσης.

Πάντως, πέραν των λογικών αποριών που προκαλεί η διετής αναβολή που έλαβε, δεν φαίνεται -εκ πρώτης όψεως- να υπάρχει παρανομία από τους γιατρούς της μονάδας κατάταξης Νεοσυλλέκτων στη Λαμία και εν συνεχεία στην Επιτροπή στην Λάρισα.

Από την άλλη το ιατρικό απόρρητο, ενδέχεται, να κρύβει τον λόγο που ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αιτήθηκε και τελικά έλαβε αναβολή στράτευσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ