Συγκλονίζει την Κέρκυρα η δολοφονία 17χρονου για ένα «πείραγμα» στο Facebook - iefimerida.gr

Συγκλονίζει την Κέρκυρα η δολοφονία 17χρονου για ένα «πείραγμα» στο Facebook

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σφαγή ενός 17χρονου σε κεντρική πλατεία της Κέρκυρας για ένα... πείραγμα το Facebook έχει συγκλονίσει το νησί. Ο 20χρονος φερόμενος ως δράστης προφυλακίστηκε μετά την απολογία του.

Ανακριτής και εισαγγελέας συμφώνησαν και έδωσαν εντολή να οδηγηθεί στις φυλακές ο 20χρονος Αλβανός, ενώ ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν η 17χρονη και ο 25χρονος, φίλοι του δράστη.

Αυτοάμυνα επικαλέστηκε ο συνήγορος των κατηγορούμενων. Μιλώντας στην ΕΡΑ Κέρκυρας, ο Αποστόλης Αναγνωστόπουλος είπε ότι ο 20χρονος δέχθηκε επίθεση, κινδύνευσε, πανικοβλήθηκε και έκανε ό,τι έκανε βρισκόμενος σε άμυνα. Στάθηκε δε στο γεγονός πως ο 20χρονος και η 17χρονη παραδόθηκαν, ενώ θα μπορούσαν να έχουν φύγει.

Ο νεαρός Αλβανός αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία, οπλοχρησία και απειλή κατά της ζωής κατά συρροή. Η 17χρονη φίλη του κατηγορείται για απλή συνέργεια, ενώ οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και τον 25χρονο φίλο τους, που είχε συλληφθεί το βράδυ της Τετάρτης, μετά τη δολοφονία.

Πηγή: corfupress.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ