Παπούλιας: Η κρίση δεν αποτρέπει τις ίσες ευκαιρίες στους συνανθρώπους μας με αναπηρία - iefimerida.gr

Παπούλιας: Η κρίση δεν αποτρέπει τις ίσες ευκαιρίες στους συνανθρώπους μας με αναπηρία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας έστειλε μήνυμα προς τους υπεύθυνους, αλλά και προς την κοινωνία για να κατοχυρωθούν τα ίσα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπτηρία.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπούλιας αναφέρει στη δήλωσή του:
«Στην πατρίδα μας μένουν πολλά να γίνουν ακόμη για να αποδειχθεί στην πράξη ο σεβασμός στους συμπολίτες μας που υποφέρουν από την έλλειψη υποδομών και ίσων ευκαιριών ίσως περισσότερο από τη φυσική αδυναμία την οποία συχνά υπερβαίνουν με τη δύναμη της θέλησης. Πρέπει να διανύσουμε γρήγορα την απόσταση για να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες ζωής και να κατοχυρώσουμε ίσα δικαιώματα στην υγεία, στην παιδεία, στην εργασία, στην κίνηση μέσα στην πόλη, για όλους τους συνανθρώπους μας με αναπηρία».

Για να καταλήξει: «Η κρίση δεν αποτρέπει, αλλά αντίθετα ενθαρρύνει μια τέτοια προσπάθεια. Κάθε τι άλλο αποτελεί αναπηρία για τη δημοκρατία μας και τον κοινωνικό μας πολιτισμό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ