Απέλαση της τραγικής μητέρας από τη Σερβία που έχασε τη 13χρονη Σάρα από μαγκάλι - iefimerida.gr

Απέλαση της τραγικής μητέρας από τη Σερβία που έχασε τη 13χρονη Σάρα από μαγκάλι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη φωτογραφία φαίνεται η 13χρονη Σάρα σε κινητό τηλέφωνο. Η υποδιεύθυνση Αλλοδαπών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έδωσε στην τραγική μητέρα της από τη Σερβία προθεσμία τριάντα ημερών για να εγκαταλείψει τη χώρα.

Η μητέρα μεθαύριο θα συνόδευε τη σορό του παιδιού της στη Σερβία (τα έξοδα της μεταφοράς μέχρι τα σύνορα έχει αναλάβει ο Δήμος Θεσσαλονίκης). Νωρίτερα, εναντίον της 54χρονης μητέρας είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ωστόσο, με προφορική εντολή της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, Αννας Καραμόσχογλου, αφέθηκε ελεύθερη.
Το πρωί, η είδηση του θανάτου του 13χρονου κοριτσιού, μαθήτριας γυμνασίου, άφησε άφωνο το πανελλήνιο. Η μάνα, μετανάστρια από τη Σερβία, βιοπαλαιστής, αλλά άνεργη το τελευταίο διάστημα, είχε ανάψει το αυτοσχέδιο μαγκάλι, το μόνο διαθέσιμο μέσο θέρμανσης για να βγει η νύχτα στο μικρό τους διαμέρισμα στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης. Το ρεύμα είχε κοπεί στο σπίτι πριν από τρεις μήνες. Ζούσαν στην Ελλάδα τα τελευταία δέκα χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θάνατος απέλαση 13χρονη μαγκάλι Σάρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ