Αποκάλυψη: Σύμβουλος του Αρβανιτόπουλου προτείνει στους φύλακες του Πολυτεχνείου να φτιάξουν εταιρεία σεκιούριτι και να τους προσλάβουν εκεί! - iefimerida.gr

Αποκάλυψη: Σύμβουλος του Αρβανιτόπουλου προτείνει στους φύλακες του Πολυτεχνείου να φτιάξουν εταιρεία σεκιούριτι και να τους προσλάβουν εκεί!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα δυναμίτισε ακόμη περισσότερο σύμβουλος του Υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου ο οποίος σε συνάντηση με φύλακες του ΕΜΠ των οποίων οι θέσεις καταργήθηκαν με υπουργική απόφαση, φέρεται να έκανε την ακόλουθη πρόταση, παρουσία του ίδιου του υπουργού: «Κάντε εταιρεία σεκιούριτι, για να πάρετε κατόπιν τη φύλαξη του ΕΜΠ»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Καθημερινής, η πρόταση έγινε σε συνάντηση της αντιπροσωπείας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με τον υπουργό Παιδείας ο οποίος όταν άκουσε την πρόταση του συμβούλου του ζήτησε να σταματήσει να μιλάει!


Επίσης, όταν ετέθη το θέμα της αρνητικής μοριοδότησης ως ποινή σε όσους διοικητικούς δεν απεγράφησαν, ο ίδιος σύμβουλος είπε ότι η αρχική θέση της κυβέρνησης ήταν να τους περάσει ένα γρήγορο πειθαρχικό και να τους απολύσει. Σύμφωνα πάντα με την Καθημερινή, στο σημείο αυτό του απάντησαν: «Δεν μιλάμε με σας, αλλά με τον υπουργό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ