Η πιο σέξι εκδοχή του ράγκμπι -Η γυναικεία ομάδα της Οξφόρδης βγήκε από τα ρούχα της για καλό σκοπό [εικόνες]

Οταν ακούει κανείς για ράγκμπι σκέφτεται θηριώδεις τύπους, λασπωμένους, να τρέχουν στο γήπεδο κάνοντας σκληρά τάκλιν. Το στερεότυπο ανταποκρίνεται σε ένα- μεγάλο- βαθμό στην πραγματικότητα, αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά του αθλήματος: η σέξι.

Αυτή ανέδειξαν τα κορίτσια της ομάδας ράγκμπι της Οξφόρδης. Οι παίκτριες έβγαλαν τα ρούχα τους- έμειναν μόνο με τις κάλτσες και τα αθλητικά παπούτσια- και έκαναν προπόνηση. Ολα αυτά στο πλαίσιο της φωτογράφισης που έκαναν για το ημερολόγιο της ομάδας, με τα έσοδα από τις πωλήσεις να διατίθενται σε ίδρυμα για την ψυχική υγεία.

Η ιδέα προέκυψε πέρυσι, όταν οι παίκτριες βοήθησαν την ανδρική ομάδα να πουλήσει το δικό της ημερολόγιο. Και βέβαια όλοι τους έλεγαν το αυτονόητο: πως αν είχαν ποζάρει οι ίδιες, θα το αγόραζαν δίχως δεύτερη σκέψη.

Πέρα από το φιλανθρωπικό σκοπό, οι παίκτριες ήθελαν να δείξουν πως η ενασχόληση με το ράγκμπι δεν σημαίνει απαραίτητα και έλλειψη θηλυκότητας. Οπως είπε η αρχηγός της ομάδας στη Daily Mail, αν και η χαμηλή θερμοκρασία έκανε ιδιαίτερα δύσκολη τη φωτογράφιση, τελικά τα κορίτσια «δέθηκαν» περισσότερο έπειτα από αυτή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ