Ποινική δίωξη και προθεσμία αποχώρησης από την Ελλάδα στη μητέρα της 13χρονης που πέθανε από αναθυμιάσεις - iefimerida.gr

Ποινική δίωξη και προθεσμία αποχώρησης από την Ελλάδα στη μητέρα της 13χρονης που πέθανε από αναθυμιάσεις

Ποινική δίωξη και προθεσμία αποχώρησης από την Ελλάδα στη μητέρα της 13χρονης πο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια ασκήθηκε στην τραγική μητέρα, που η κόρη της άφησε την τελευταία της πνοή εξαιτίας αναθυμιάσεων από μαγκάλι. Η 54χρονη γυναίκα πρέπει σε 30 ημέρες να φύγει από την Ελλάδα.

Η μητέρα, που είχε ανάψει το αυτοσχέδιο μαγκάλι στο σπίτι της προκειμένου να ζεσταθεί η 13χρονη Σάρα, ξύπνησε και είδε την κόρη της αναίσθητη, αλλά ήταν ήδη αργά. Στη γυναίκα από τη Σερβία ασκήθηκε ποινική δίωξη, αλλά η εισαγγελέας έκανε χρήση άρθρου του ποινικού κώδικα που επιτρέπει στο δικαστήριο να μην υποβάλλει κάποια ποινή λόγω της ψυχικής οδύνης που έχει υποστεί ο κατηγορούμενος, εφόσον είναι οικείος του θύματος.

Λίγη ώρα αφότου αφέθηκε ελεύθερη όμως, οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Αλλοδαπών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε πρόβλημα με την παραμονή της στην Ελλάδα. Τελικά αποφασίστηκε να της δοθεί προθεσμία 30 ημερών προκειμένου να αποχωρήσει από τη χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ