Ασύλληπτο: Φοιτητής αυτοπυρπολήθηκε σε ζωντανή σύνδεση στο Διαδίκτυο -Τον παρακολουθούσαν 200 άτομα - iefimerida.gr

Ασύλληπτο: Φοιτητής αυτοπυρπολήθηκε σε ζωντανή σύνδεση στο Διαδίκτυο -Τον παρακολουθούσαν 200 άτομα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά στα μάτια εκατοντάδων χιλιάδων χρηστών του Διαδικτύου προσπάθησε να αυτοπυρποληθεί ενας 20χρονος φοιτητής στην Αμερική.

Ολα ξεκίνησαν όταν το μεσημέρι της Κυριακής ο νεαρός ανακοίνωσε σε ιστοσελίδα ότι το βράδυ θα αυτοκτονήσει βάζοντας φωτιά στο σώμα του. Μετά την ανακοίνωσή του αυτή 200 άτομα γράφτηκαν στον ιστότοπο με σκοπό να παρακολουθήσουν ζωντανά τον νεαρό να πεθαίνει.

Ο 20χρονος, πιστός στο ραντεβού του, εμφανίστηκε μέσω της κάμεράς του στον ιστότοπο και αφού κατανάλωσε χάπια και ήπιε βότκα, έβαλε φωτιά στην άκρη του δωματίου του. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, χτύπησε συναγερμός φωτιάς και στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες, οι οποίοι μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να τον σώσουν.

Ο νεαρός νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Το πανεπιστήμιο στο οποίο σπουδάζει, προσπαθεί τώρα να περιορίσει την χρήση παρόμοιων ιστοσελίδων στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ