Η μεταμόρφωση της Λίντα Εβανγκελίστα: Πόσο μπότοξ έκανε το διάσημο μοντέλο; [εικόνες] - iefimerida.gr

Η μεταμόρφωση της Λίντα Εβανγκελίστα: Πόσο μπότοξ έκανε το διάσημο μοντέλο; [εικόνες]

Η μεταμόρφωση της Λίντα Εβανγκελίστα: Τι έκανε στο πρόσωπο του το διάσημο μοντέλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το έχει παραδεχτεί η ίδια ότι κάνει botox, αλλά η πρόσφατη εμφάνισή της με πρόσωπο λαμπερό και ανανεωμένο, αφήνει υπόνοιες για κάτι περισσότερο. Η Linda Evangelista, 48, μάλλον έκανε πλαστική...

Το διάσημο μοντέλο της δεκαετίας των '90s και των αρχών '00s εμφανίστηκε σε φιλανθρωπικό γκαλά στη Ρώμη και όλοι είχαν να παρατηρήσουν ότι το πρόσωπο της έλαμπε: το δέρμα της έμοιαζε τόσο λείο και απαλό- όπως μιας γυναίκας που έχει τα μισά της χρόνια- και τα μάτια της δεν είχαν ίχνος από «σακούλες» ή ρυτίδες. Φυσικά, κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι έχει καλά γονίδια ή τέλειο μακιγιέρ, αλλά τέσσερις μήνες πριν η όψη της ήταν διαφορετική- όπως μπορεί να διακρίνει κανείς σε φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές όπου είναι χωρίς μακιγιάζ.

Και μπορεί η ίδια να αρνείται ότι έχει κάνει πλαστικές, αλλά μόνο botox για να διατηρείται νέα, ωστόσο και τα χείλη της έμοιαζαν να έχουν «φουσκώσει».

Η Evangelista, βεβαίως, εξακολουθεί να δουλεύει ως μοντέλο, οπότε μπορούμε να πούμε ότι μάλλον το χρειαζόταν

Δείτε την αλλαγή στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ