Πώς τα Social Media επηρεάζουν την εύρεση εργασίας – Τι πείθει τους εργοδότες και τι τους απομακρύνει [εικόνα] - iefimerida.gr

Πώς τα Social Media επηρεάζουν την εύρεση εργασίας – Τι πείθει τους εργοδότες και τι τους απομακρύνει [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας στους δέκα υποψήφιους για δουλειά απορρίπτονται από τη Social Media παρουσία τους. Πλέον με τα κοινωνικά μέσα να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, πολλοί εργοδότες ψάχνουν τους υποψήφιους εργαζόμενους τους online και κρίνουν από τα δημόσια λεγόμενα τους το χαρακτήρα τους.

Μπορεί σε πολλούς να φαίνεται ακόμα υπερβολικό, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος έχει χάσει τη δουλειά του από κάποιο tweet στο Twitter, ή κάποια φωτογραφία στο Instagram. Για αυτό το λόγο το mycleveragency δημοσίευσε ένα ενδιαφέρον Infographic για το πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε στα κοινωνικά δίκτυα αν ψάχνουμε για δουλειά.

Πώς τα Social Media επηρεάζουν την εύρεση εργασίας – Τι πείθει τους εργοδότες και τι τους απομακρύνει [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ social media εργοδότες εύρεση εργασίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ