Παντρεύεται ο πιο περιζήτητος εργένης -Ο Δαυίδ της Coca-Cola [εικόνες] - iefimerida.gr

Παντρεύεται ο πιο περιζήτητος εργένης -Ο Δαυίδ της Coca-Cola [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αναστάσης Δαυίδ της πολυεθνικής Coca-Cola HBC, ένας από τους πιο περιζήτητους γαμπρούς της χώρας, εγκαταλείπει στα 42 του χρόνια την εργένικη ζωή για χάρη της Αλεξάνδρας Τηλιγάδα, μιας χαμηλών τόνων και με αξιόλογες σπουδές κοπέλας, η οποία κέρδισε την καρδιά του.

Η Αλεξάνδρα Τηλιγάδα είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό.Η Αλεξάνδρα κατάγεται από το Αίγιο και από μια μεσοαστική οικογένεια. Το 2009 κυκλοφόρησε από τις «Εκδόσεις Αλεξάνδρεια» σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Υποτρόφων του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη το βιβλίο «Παγκοσμιοποίηση και εθνική κουλτούρα», το οποίο φιλοξενεί κείμενα της ίδιας και ακόμα τεσσάρων ειδικών από τον χώρο της Αρχαιολογίας, της Ιστορίας και της Λογοτεχνικής Θεωρίας.
Τα τελευταία χρόνια εκείνη εργαζόταν στο Ιδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το οποίο και εκπροσωπούσε σε διάφορες εκδηλώσεις, διαλέξεις και συνέδρια. Για την ιστορία, το Ιδρυμα Λεβέντη διοικείται από τις οικογένειες Λεβέντη και Δαυίδ (είναι συγγενείς του μεγάλου Κύπριου επιχειρηματία και ευεργέτη Αναστάσιου Λεβέντη). Ετσι, σε μια εκδήλωση του Ιδρύματος πριν από ενάμιση χρόνο οι δυο νέοι γνωρίστηκαν και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.
Η πρόταση του γάμου έγινε το περασμένο καλοκαίρι, ενώ από τον Σεπτέμβριο ξεκίνησαν πυρετωδώς οι προετοιμασίες του.

Ο Αναστάσης Δαυίδ είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Tufts και ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην Coca-Cola στις ΗΠΑ. Μέχρι σήμερα θεωρούνταν φανατικός εργένης.
Το πάρτι του γάμου τους στον Αστέρα Βουλιαγμένης το ερχόμενο Σάββατο 7 Δεκεμβρίου αναμένεται να συγκεντρώσει την επιχειρηματική αφρόκρεμα από την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και από διάφορες χώρες.
Ο Αναστάσης, γιος του Γιώργου και της Καίτης Δαυίδ, προέρχεται από μια πανίσχυρη οικογένεια, η οποία κατάγεται από την Κύπρο, και σήμερα διοικεί έναν επιχειρηματικό κολοσσό που έχει εξαπλωθεί σε 28 χώρες. Οι Δαυίδ είναι άνθρωποι ιδιαίτερα χαμηλού προφίλ, που ουδέποτε έχουν προκαλέσει με τον τρόπο ζωής τους.

Η μεγάλη του αδυναμία είναι η θάλασσα και από τους αγαπημένους του προορισμούς η Κέρκυρα. Στο νησί των Φαιάκων η οικογένειά του διατηρεί ένα από τα ωραιότερα σπίτια της περιοχής (όπως και στις Σπέτσες), γι' αυτό και το επισκέπτεται αρκετά τακτικά.
Εποχή, τέλος, έχουν αφήσει μέχρι και σήμερα τα πάρτι που έδινε επί σειρά ετών μαζί με τον -επίσης εργένη τότε- Γιώργο Σαραντόπουλο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο ξενοδοχείο Intercontinental, συγκεντρώνοντας τη νεολαία της πόλης. Πηγή Εθνος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παντρεύεται Αναστάστης Δαυίδ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ