Οι δεσμοί του Πολ Γουόκερ με την Ελλάδα: «Η κόρη μου είναι μισή Ελληνίδα- Η Ελλάδα είναι το μέρος μου» έλεγε με υπερηφάνεια [βίντεο]

Λάτρης της Ελλάδας ήταν ο αδικοχαμένος ηθοποιός Πολ Γουόκερ. Σε συνέντευξή του μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι η κόρη του είναι μισή Ελληνίδα από την Ελληνοσουηδέζα μητέρα της. Συγκλονίζει το βίντεο που δείχνει τον πρωταγωνιστή του «Fast & Furious» λίγα λεπτά πριν τη μοιραία σύγκρουση.

«Θεωρώ την κόρη μου μισή Ελληνίδα, η μητέρα της λέγεται Σωτηροπούλου», είχε πει ο 40χρονος ηθοποιός που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στην κόκκινη Porce που οδηγούσε ο φίλος και συνεργάτης του Ρότζερ Ρόντας.

Πρόκειται για τη Rebecca McBrain, η οποία είναι μισή Ελληνίδα και μισή Σουηδέζα, με την οποία σε ηλικία 25 ετών είχε αποκτήσει την κόρη του Meadow Rain Walker.

Ο Πολ Γουόκερ είχε μιλήσει με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τη χώρα μας: «Είχα έρθει στην Αθήνα την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων και έχω επισκεφτεί ελληνικά νησιά, όπως τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Οι διακοπές μου στην Ελλάδα ήταν μαγικές!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ