Οι δεσμοί του Πολ Γουόκερ με την Ελλάδα: «Η κόρη μου είναι μισή Ελληνίδα- Η Ελλάδα είναι το μέρος μου» έλεγε με υπερηφάνεια [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι δεσμοί του Πολ Γουόκερ με την Ελλάδα: «Η κόρη μου είναι μισή Ελληνίδα- Η Ελλάδα είναι το μέρος μου» έλεγε με υπερηφάνεια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λάτρης της Ελλάδας ήταν ο αδικοχαμένος ηθοποιός Πολ Γουόκερ. Σε συνέντευξή του μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι η κόρη του είναι μισή Ελληνίδα από την Ελληνοσουηδέζα μητέρα της. Συγκλονίζει το βίντεο που δείχνει τον πρωταγωνιστή του «Fast & Furious» λίγα λεπτά πριν τη μοιραία σύγκρουση.

«Θεωρώ την κόρη μου μισή Ελληνίδα, η μητέρα της λέγεται Σωτηροπούλου», είχε πει ο 40χρονος ηθοποιός που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στην κόκκινη Porce που οδηγούσε ο φίλος και συνεργάτης του Ρότζερ Ρόντας.

Πρόκειται για τη Rebecca McBrain, η οποία είναι μισή Ελληνίδα και μισή Σουηδέζα, με την οποία σε ηλικία 25 ετών είχε αποκτήσει την κόρη του Meadow Rain Walker.

Ο Πολ Γουόκερ είχε μιλήσει με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τη χώρα μας: «Είχα έρθει στην Αθήνα την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων και έχω επισκεφτεί ελληνικά νησιά, όπως τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Οι διακοπές μου στην Ελλάδα ήταν μαγικές!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ