Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων της 1ης Δεκέμβρη με μια ματιά - iefimerida.gr

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων της 1ης Δεκέμβρη με μια ματιά

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων της 1ης Δεκέμβρη με μια ματιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές και η άκαμπτη στάση της Τρόικα κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων.

Αναλυτικά:

Αγγελιοφόρος της Κυριακής: «Θεσσαλονίκη: «Λιμνάζουν στα δικαστήρια δικογραφίες για τα νοσοκομεία - Σε δικαστικό «λαβύρινθο» οι αμαρτωλές προμήθειες»

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: Στα χαρακώματα κυβέρνηση, κόμματα και τρόικα - Τα Δεκεμβριανά»

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: Δωρεάν - Προσφυγή στην Ευρωβουλή για όλους τους αναγνώστες της «Ε.Ω.» για να διεκδικήσετε: Αποζημίωση 1.000 ευρώ για το χαράτσι της ΔΕΗ - Παράνομη η διακοπή ρεύματος στα νοικοκυριά που αδυνατούν να πληρώσουν τον χαρατσωμένο λογαριασμό»

Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:«Αποκαλύπτουμε το 2ο κύμα διαθεσιμότητας - Νέο τσεκούρι στους δήμους - Μετακινούνται 6.000 - Απολύονται 2.000»

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Το μυστικό της Σύρου - Ο Γιάννος, η Goldman Sachs και ο κουμπάρος του - Το φάντασμα του Swap»

Ο ΛΟΓΟΣ: Εκατομμύρια πλαστά τρόφιμα και φάρμακα - Οι απομιμήσεις βλάπτουν σοβαρά την υγεία»

Η ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: «Προλάβετε τις ευνοϊκές ρυθμ΄'ισις σε κάθε ταμείο - Θεμελιώστε σύνταξη εντός του έτους με 7 βήματα - Τι ισχύει για την αναγνώριση των πλασματικών και του χρόνου ανεργίας - Οι επίμαχες προθεσμίες»

Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: «Το μνημόνιο εξοντώνει την κοινωνία και με τη βούλα της ΕΛΣΤΑΤ - Εφιάλτης η φτώχεια για 2,5 εκατ. πολίτες»

Η ΕΠΟΧΗ: «Αντιμέτωπη με τον κοινωνικό αναβρασμό η κυβέρνηση - Χωρίς βαλβίδα διαφυγής»

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Πλαστές και άδικες οι αντικειμενικές αξίες - Εως και 58% πάνω από τις εμπορικές - Ιδιοκτήτες σε απόγνωση, αγορά σε αποσύνθεση»

Κυριακάτικος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη - Τα λαϊκά συμφέροντα δε συμβιβάζονται με την επιχειρηματική δράση στην Υγεία και το Φάρμακο»

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: «Κυβέρνηση κατά τρόικας ενώ η κοινωνία βράζει - Πέφτουν τα σπίτια να τους πλακώσουν - Τέσσερις νέες ρυθμίσεις υπέρ ασθενέστερων για τους πλειστηριασμούς»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ: «Η κυβέρνηση πληρώνει τώρα τις αυθαιρεσίες και τους παλικαρισμούς προς τους δανειστές που βάσισε στο... μελλοντικό πρωτογενές πλεόνασμα»

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής: «Κρίσιμο 20ήμερο για φόρους και συμφωνία με τρόικα - «Να πληρώσει και η Εκάλη»- Ο υπουργός Οικονομικών ξιφουλκεί κατά Ντόρας, Μάνου και άλλων - Κ. Καραμανλής διαμηνύει σε Σαμαρά για Στουρνάρα: «Η αυτός η εγώ» - Στα όρια η σύγκρουση για πλειστηριασμούς και ομαδικές απολύσεις»

ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής: «Στόχος η ισοπέδωση των πάντων - Τρόικα: Λιώστε τους!»

ΤΥΠΟΣ της Κυριακής: «Αποκλειστικό - Εκθεση του ΟΟΣΑ βάζει φρένο στις πρόωρες συντάξεις - «Αυξήστε τα όρια ηλικίας»»

Espresso της Κυριακής: «Ο Φώτης παντρεύτηκε - Γνωστός σεφ το έτερον ήμισυ»

Realnews: «Βάζει «φωτιά» στη διαπραγμάτευση - «Απασφάλισε» ο Βενιζέλος!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ