Θρήνος στο Χόλιγουντ: Νεκρός σε τροχαίο ο πρωταγωνιστής του Fast and Furious [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Θρήνος στο Χόλιγουντ: Νεκρός σε τροχαίο ο πρωταγωνιστής του Fast and Furious [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη με τον θάνατο του ηθοποιού Πολ Γουόκερ, ο οποίος είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από τη σειρά ταινιών Fast and Furious. Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, ο 40χρονος σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητο του εξερράγη μετά από τροχαίο στην Σάντα Κλάριτα της Καλιφόρνια το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο ηθοποιός επέβαινε σε μια Porsche μαζί με τον 38χρονο Ρότζερ Ρόντας, οδηγό αγώνων της Pirelli, όταν ο τελευταίος έχασε τον έλεγχο και το όχημα προσέκρουσε σε ένα δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ οι δύο άνδρες δεν πρόλαβαν να απεγκλωβιστούν.

Ο ηθοποιός βρισκόταν στην Σάντα Κλάριτα για μια φιλανθρωπική έκθεση αυτοκινήτων για την υποστήριξη των θυμάτων του τυφώνα στις Φιλιππίνες. Στα πλαίσια της έκθεσης, αυτός και ο Ρόντας δοκίμαζαν την Porsche GT, με την οποία συνέβη το μοιραίο.

Η είδηση του θανάτου του επιβεβαιώθηκε επίσημα και από το twitter του ηθοποιού

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ