H «Μέντα» είναι το νέο μουσικό στέκι στην γειτονιά των fm - iefimerida.gr

H «Μέντα» είναι το νέο μουσικό στέκι στην γειτονιά των fm

H «Μέντα» είναι το νέο μουσικό στέκι στην γειτονιά των fm
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας νέος ραδιοφωνικός σταθμός «βγαίνει στον αέρα» από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας με στόχο να προσφέρει τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια, από τα πιο παλιά μέχρι τα πιο καινούργια.

Παλιοί και νέοι παραγωγοί ραδιοφώνου θα συχνάζουν από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στη συχνότητα 88 fm και θα παίζουν παλιά ελληνικά τραγούδια, αλλά θα παρουσιάζουν και νέους τραγουδοποιούς.

Μαργαρίτα Μυτιληναίου, ο Κωνσταντίνος Παντζόγλου , ο Πάνος Σουρούνης, ο Θανάσης Βούτσινος, ο Αντώνης Ανδρικάκης είναι μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στο νέο ραδιόφωνο.

Οι άνθρωποι που δουλεύουν στη «Μέντα» είναι διάσημοι "Mentalists" της εποχής μας. Μετακινούν τραγούδια με την δύναμη του μυαλού τους, ανεβάζουν τα fader της κονσόλας με τα μάτια, μεταβιβάζουν τη σκέψη τους στους ακροατές. Υπάρχουν και δύο "ramolimentalists" που θυμούνται τραγούδια...

Στη «Μέντα» μπερδεύονται απρόβλεπτα και μοναδικά ήχοι και στίχοι από το χτες και το σήμερα. Συναντιόνται παλιές και νέες παρέες. Αράζουν, πίνουν καφέδες, γελάνε και κουβεντιάζουν. Πίνουν τσίπουρα και τσικουδιές, τρώγοντας εκλεκτούς μεζέδες, τραγουδάνε σπιτικά γλυκά τραγούδια.

Πρόγραμμα

Δευτέρα με Παρασκευή

06.00 - 10.00: Μουσική*

10.00 - 12.00: Μαργαρίτα Μυτιληναίου

12.00 - 14.00: Θανάσης Βούτσινος

14.00 - 16.00: Η Μέντα του μεσημεριού

16.00 - 18.00: Κωνσταντίνος Παντζόγλου

18.00 - 20.00: Αντώνης Ανδρικάκης

20.00 - 22.00: Πάνος Σουρούνης

22.00 - 06.00: Μουσική

Και τα Σαββατοκύριακα μόνο μουσική

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ