Ο νεότερος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον κόσμο -«Μπαλαδόρος» μόλις 20 μηνών [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο νεότερος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον κόσμο -«Μπαλαδόρος» μόλις 20 μηνών [εικόνες]

Ο νεότερος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον κόσμο «Μπαλαδόρος» 20 μηνών [εικόνε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έμαθε να περπατάει μόλις πριν από λίγους μήνες, ωστόσο, ο μπόμπιρας Μπράις Μπρίατς είναι ήδη ένας «μάγος» της μπάλας και το ταλέντο του αυτό επιβραβεύθηκε με την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου.

Ο λόγος για τον Μπράις Μπρίατς ο οποίος αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στα γήπεδα από το... 2030, καθώς, αυτή τη στιγμή, είναι μόλις 20 μηνών.

Τον γλυκύτατο Μπράις ανακάλυψαν οι σκάουτερ της Ρασίνγκ Μπόξμπεργκ, ομάδα η οποία ειδικεύεται στην εύρεση ταλέντων για να τα προωθήσει αργότερα σε μεγαλύτερες ομάδες του Βελγίου.

Βέβαια οι άνθρωποί της ενδεχομένως να το παράκαναν υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο με ένα μωρό 20 μηνών, ωστόσο, οι ίδιοι αναφέρουν ότι ο Μπράις κάνει φοβερά πράγματα με τη μπάλα.

Ετσι η ομάδα τον κάλεσε να προπονείται με την Κ-5 και του προσέφερε άμεσα συμβόλαιο.

«Ο Μπράις μπορεί να κλωτσά και να πασάρει τη μπάλα με έναν τέτοιον τρόπο που δεν μπορείς καν να συναντήσεις σε παιδιά ηλικίας 5 ετών. Το κοντρόλ του είναι απίθανο για την ηλικία του. Του ζητάς να πετάξει τη μπάλα σε συγκεκριμένο στόχο και σε συγκεκριμένη απόσταση (3-5 μέτρων) και αυτός στην στέλνει... συστημένη», δήλωσε σε ολλανδική εφημερίδα ο Ντάνι Φόντνικ, γραμματέας του συλλόγου.

Σημειωτέον ότι το Βέλγιο είναι η ανερχόμενη δύναμη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου κυρίως χάρη στα εξαιρετικά τμήματα σκάουτινγκ που διαθέτουν οι ομάδες και μπορούν να εντοπίζουν ταλέντα από πολύ μα πάρα πολύ μικρές ηλικίες.

Αξίζει να σημειώσουμε μερικά από τα ονόματα Βέλγων ποδοσφαιριστών που διαπρέπουν αυτή τη στιγμή για να καταλάβουμε πόσο καλή δουλειά γίνεται:

Τιμπό Κουρτουά – 21 ετών (Τσέλσι / Ατλέτικο Μαδρίτης)

Τόμας Βερμάελεν – 28 ετών (Αρσεναλ)

Μαρουάν Φελαϊνί – 26 ετών (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Εντεν Αζάρ – 22 ετών (Τσέλσι)

Κέβιν Μιραλάς – 26 ετών (Ολυμπιακός / Εβερτον)

Ρομέλου Λουκάκου – 20 ετών (Τσέλσι/Εβερτον)

Ο νεότερος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον κόσμο -«Μπαλαδόρος» μόλις 20 μηνών [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο νεότερος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον κόσμο -«Μπαλαδόρος» μόλις 20 μηνών [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ