Adult: Το σοφιστικέ περιοδικό για φεμινίστριες που αναμειγνύει σεξ, λογοτεχνία και υψηλή γαστρονομία [εικόνες] - iefimerida.gr

Adult: Το σοφιστικέ περιοδικό για φεμινίστριες που αναμειγνύει σεξ, λογοτεχνία και υψηλή γαστρονομία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωρίζετε πολλά περιοδικά που να συνδυάζουν συνταγές για ομελέτες με στρείδια, το προφίλ μιας γλύπτριας, ανθρωπολόγου και μητέρας από την Αφρική, πορνογραφικές εικόνες υψηλής αισθητικής, άρθρα για μία διαφυλική γυναίκα σε αγωγή με ορμονοθεραπεία, κριτικές λογοτεχνικών έργων και άλλα πολλά;

Όλο αυτό το μωσαϊκό θα το βρει κανείς (λίγο δύσκολα στην Ελλάδα) στο αβανγκαρντίστικο Adult Mag της Σάρα Νικόλ Πρίκετ, πρώην συνεργάτιδας του περίφημου περιοδικού Dazed & Confused.

Το πρώτο τεύχος αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες σε ΗΠΑ και Βρετανία και απευθύνεται κυρίως σε φεμινίστριες, αλλά και σε άλλους open minded αναγνώστες.

Δείτε κάποια δείγματα από τα περιεχόμενα του περιοδικού:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ