Η ρομαντική πρόταση γάμου δύο ανδρών που έκανε το γύρο των διεθνών μίντια [βίντεο] - iefimerida.gr

Η ρομαντική πρόταση γάμου δύο ανδρών που έκανε το γύρο των διεθνών μίντια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

με μια υπέροχη χορογραφία και κατάφερε να κερδίσει την προσοχή όλων. Mια απίστευτη πρόταση γάμου έκανε ο Xάρης, κυπριακής καταγωγής, στον σύντροφό του στο Μανχάταν

Ο Χάρης Μαυρομιχάλης έγραψε, σε σχέση με το βίντεο, ότι ο σύντροφός του δεν είχε ιδέα για το τι συνέβαινε, αφού εκείνο που του είχε πει ήταν πως θα πήγαιναν στα γενέθλια ενός φίλου.Σύμφωνα με την Huffington Post η χορογραφία αποτελείτο από 90 χορευτές των κολλεγίων Pace και Marymount και ότι «παρότι οι flashmob προτάσεις γάμου είναι διαδεδομένες αυτή την εποχή, δεν έχουμε δει καμιά που να μοιάζει σαν αυτή».

«Ήταν ό,τι πιο υπέροχο έχει κάνει κάποιος για μένα», είπε ο Λανς στην εφημερίδα. «Με έκανε να αισθάνομαι ο πιο αξιαγάπητος άνθρωπος στον κόσμο. Χρειάστηκε να περάσουν μερικές βδομάδες για να συνειδητοποιήσω πως αυτή η πρόταση γάμου με έκανε να νιώσω πως έχω επιτέλους το δικαίωμα να αναπνεύω.

Ξέρω πως ακούγεται κλισέ αλλά όπως τόσοι άλλοι γκέι, είχα και γω αυτή την "πεποίθηση" πως δεν μου άξιζε να ζήσω μια φυσιολογική σχέση. Τώρα όμως ξέρω τί σημαίνει να σε αγαπούν». Και ο επίλογος της Huffington Post: «Δείτε αυτό το βίντεο όπου μέσα από την χορογραφία του τραγουδιού της Nena "99 Red Balloons" ο Χάρης κάνει πρόταση γάμου στο Lance. Καλού-κακού έχετε στο πλάι σας ένα κουτί χαρτομάντηλα...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρόταση γάμου Κύπριος Huffingto Post
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ