Κ. Παπούλιας: «Ώρα να βάλουν όλοι πλάτη» - iefimerida.gr

Κ. Παπούλιας: «Ώρα να βάλουν όλοι πλάτη»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη θέση ότι μετά από σκληρό αγώνα και μέρες αγωνίας έχει φθάσει η στιγμή που όλοι πρέπει να βάλουν πλάτη για την ανακούφιση του λαού διατύπωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας κατά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργο Γ. Παπανδρέου.

«Ήταν ένας πολύ σκληρός αγώνας, ήταν μέρες αγωνίας, αλλά έφθασε η στιγμή που αρχίζει η δουλειά που πρέπει να γίνει», τόνισε ο κ. Παπούλιας και συμπλήρωσε ότι όλοι τώρα «πρέπει να βάλουν πλάτη για την προσπάθεια και για την ανακούφιση του λαού».

Τέλος, απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό και με αφορμή την επιτυχή διαπραγμάτευση στις Βρυξέλλες σημείωσε χαρακτηριστικά: «Και όχι ανάπαυση στις δάφνες… άλλωστε οι δάφνες μαραίνονται γρήγορα».

Από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός τόνισε για ακόμη μία φορά ότι «υπάρχει μια πολύ μεγάλη δικαίωση. «Εχουμε», πρόσθεσε, «ένα χρέος που παρά τις δυσκολίες είναι διαχειρίσιμο, ένα πλαίσιο ασφάλειας για την Ελλάδα. Παραμένουμε συνεπείς και αυτό νομίζω αξιολογήθηκε πολύ θετικά».

«Τώρα είναι η ώρα να προχωρήσουμε στις μεγάλες αλλαγές για τις οποίες διψάει ο ελληνικός λαός και που ανοίγουν προοπτικές για τις επόμενες γενιές», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ