«Φρένο» από τον Δένδια σε πορείες Χρυσαυγιτών και αντεξουσιαστών το Σάββατο στο Κέντρο - iefimerida.gr

«Φρένο» από τον Δένδια σε πορείες Χρυσαυγιτών και αντεξουσιαστών το Σάββατο στο Κέντρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία για τις ξεχωριστές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που έχουν προγραμματίσει για το Σάββατο στην Αθήνα Χρυσαυγίτες, αντεξουσιαστές και αντιφασίστες.Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής οι τρεις συγκεντρώσεις το απόγευμα του Σαββάτου δεν θα επιτραπεί να μετατραπούν σε πορείες, για λόγους ασφαλείας.

Αντεξουσιαστές και αντιφασίστες θα πραγματοποιήσουν στις 14:00 το απόγευμα του Σαββάτου συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Μοναστηράκι και τα Προπύλαια προκειμένου, όπως αναφέρεται στα καλέσματα, «να κόψουμε την προσέλευση των φασιστών και παράλληλα με τη συγκέντρωση στα Προπύλαια να περικυκλώσουμε τη σύναξή τους».

Τρεις ώρες αργότερα, στις 19:00 έχει οριστεί το ραντεβού των μελών της Χρυσής Αυγής, στο Σύνταγμα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την «πολιτική και δικαστική σκευωρία και τις παράνομες προφυλακίσεις» του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ